Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler

Yıl 2000, Sayı: 4, 0 - 0, 01.07.2000

Öz

Osmanlı Devleti'nde hekimbaşılık ve hekimlerle ilgili yayımlarında Süheyl Ünver ve İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın pek çok Osmanlı arşiv belgelerinden faydalandıkları, bunlara atıflarda bulundukları görülür.

Kaynakça

  • Ünver, Süheyl, "Büyük Selçuklu İmparatorluğu Zamanında Vakıf Hastahanelerinin Bir Kısmına Dair", Vakıflar Dergisi, I, 17-23.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Din Araştırmaları
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nejat Göyünç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Göyünç, N. (2000). XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler. İslam Araştırmaları Dergisi(4).
AMA Göyünç N. XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler. isad. Temmuz 2000;(4).
Chicago Göyünç, Nejat. “XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık Ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler”. İslam Araştırmaları Dergisi, sy. 4 (Temmuz 2000).
EndNote Göyünç N (01 Temmuz 2000) XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler. İslam Araştırmaları Dergisi 4
IEEE N. Göyünç, “XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler”, isad, sy. 4, Temmuz 2000.
ISNAD Göyünç, Nejat. “XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık Ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler”. İslam Araştırmaları Dergisi 4 (Temmuz 2000).
JAMA Göyünç N. XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler. isad. 2000.
MLA Göyünç, Nejat. “XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık Ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler”. İslam Araştırmaları Dergisi, sy. 4, 2000.
Vancouver Göyünç N. XVI. Yüzyılda Osmanlı Devleti’nde Hekimbaşılık ve Hekimler Hakkında Bazı Yeni Tesbitler. isad. 2000(4).