BibTex RIS Kaynak Göster

İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında

Yıl 2011, Sayı: 6, 0 - , 27.10.2011
Yıl 2011, Sayı: 6, 0 - , 27.10.2011
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Esin Gören Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 27 Ekim 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Gören, E. (2011). İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında. Mediterráneo/Mediterraneo(6).
AMA Gören E. İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında. Mediterráneo/Mediterraneo. Ekim 2011;(6).
Chicago Gören, Esin. “İtalyan Dili Ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci Ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında”. Mediterráneo/Mediterraneo, sy. 6 (Ekim 2011).
EndNote Gören E (01 Ekim 2011) İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında. Mediterráneo/Mediterraneo 6
IEEE E. Gören, “İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında”, Mediterráneo/Mediterraneo, sy. 6, Ekim 2011.
ISNAD Gören, Esin. “İtalyan Dili Ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci Ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında”. Mediterráneo/Mediterraneo 6 (Ekim 2011).
JAMA Gören E. İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında. Mediterráneo/Mediterraneo. 2011.
MLA Gören, Esin. “İtalyan Dili Ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci Ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında”. Mediterráneo/Mediterraneo, sy. 6, 2011.
Vancouver Gören E. İtalyan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nın Erasmus Değişim Programı Kapsamında Yürütülen Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Hakkında. Mediterráneo/Mediterraneo. 2011(6).