BibTex RIS Kaynak Göster

MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER

Yıl 1983, Cilt: 3 Sayı: 1, 23 - 31, 04.07.2011

Öz

ÖZET

Yıl 1983, Cilt: 3 Sayı: 1, 23 - 31, 04.07.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Kararlar
Yazarlar

Cemal Şanlı

Yayımlanma Tarihi 4 Temmuz 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Şanlı, C. (2011). MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, 3(1), 23-31.
AMA Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. Temmuz 2011;3(1):23-31.
Chicago Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3, sy. 1 (Temmuz 2011): 23-31.
EndNote Şanlı C (01 Temmuz 2011) MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3 1 23–31.
IEEE C. Şanlı, “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”, Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, c. 3, sy. 1, ss. 23–31, 2011.
ISNAD Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3/1 (Temmuz 2011), 23-31.
JAMA Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;3:23–31.
MLA Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, c. 3, sy. 1, 2011, ss. 23-31.
Vancouver Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;3(1):23-31.