BibTex RIS Kaynak Göster

ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA'DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI

Yıl 1982, Cilt: 2 Sayı: 2, 14 - 34, 04.07.2011

Öz

-PROF. DR. RAYEGAN KENDER
ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA, s.14

-DOÇ. DR. ATA SAKMAR
HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT, s.22

-DOÇ. DR. YÜCEL SAYMAN
FRANSA'DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI, s.26

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm İncelemeler
Yazarlar

Rayegan Kender

Ata Sakmar

Yücel Sayman

Yayımlanma Tarihi 4 Temmuz 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kender, R., Sakmar, A., & Sayman, Y. (2011). ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, 2(2), 14-34.
AMA Kender R, Sakmar A, Sayman Y. ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. Temmuz 2011;2(2):14-34.
Chicago Kender, Rayegan, Ata Sakmar, ve Yücel Sayman. “ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 2, sy. 2 (Temmuz 2011): 14-34.
EndNote Kender R, Sakmar A, Sayman Y (01 Temmuz 2011) ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 2 2 14–34.
IEEE R. Kender, A. Sakmar, ve Y. Sayman, “ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI”, Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, c. 2, sy. 2, ss. 14–34, 2011.
ISNAD Kender, Rayegan vd. “ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI”. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 2/2 (Temmuz 2011), 14-34.
JAMA Kender R, Sakmar A, Sayman Y. ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;2:14–34.
MLA Kender, Rayegan vd. “ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, c. 2, sy. 2, 2011, ss. 14-34.
Vancouver Kender R, Sakmar A, Sayman Y. ULUSLARARASI DENİZ HUKUKUNDA KİRLENME ZARARLARINDAN DOĞAN SORUMLULUK İÇİN MECBURİ SİGORTA / HUKUKİ VE TİCARİ KONULARDA YABANCI ÜLKELERE TEBLİGAT / FRANSA’DA DEVLETİN TAHKİM YOLUNA GİTME OLANAĞI. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;2(2):14-3.