BibTex RIS Kaynak Göster

Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri

Yıl 1995, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.06.1995

Öz

Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri

Yıl 1995, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.06.1995

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Selma Kadioğlu Coşkun Bu kişi benim

Turan Kayıran Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Coşkun, S. K., & Kayıran, T. (1995). Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi, 9(1).
AMA Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. Haziran 1995;9(1).
Chicago Coşkun, Selma Kadioğlu, ve Turan Kayıran. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi 9, sy. 1 (Haziran 1995).
EndNote Coşkun SK, Kayıran T (01 Haziran 1995) Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi 9 1
IEEE S. K. Coşkun ve T. Kayıran, “Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri”, Jeofizik Dergisi, c. 9, sy. 1, 1995.
ISNAD Coşkun, Selma Kadioğlu - Kayıran, Turan. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi 9/1 (Haziran 1995).
JAMA Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. 1995;9.
MLA Coşkun, Selma Kadioğlu ve Turan Kayıran. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi, c. 9, sy. 1, 1995.
Vancouver Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. 1995;9(1).