BibTex RIS Kaynak Göster

MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data

Yıl 1991, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.12.1991

Öz

MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data

Yıl 1991, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.12.1991

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İbrahim Aydın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1991
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 5 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Aydın, İ. (1991). MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data. Jeofizik Dergisi, 5(2).
AMA Aydın İ. MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data. Jeofizik Dergisi. Aralık 1991;5(2).
Chicago Aydın, İbrahim. “MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data”. Jeofizik Dergisi 5, sy. 2 (Aralık 1991).
EndNote Aydın İ (01 Aralık 1991) MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data. Jeofizik Dergisi 5 2
IEEE İ. Aydın, “MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data”, Jeofizik Dergisi, c. 5, sy. 2, 1991.
ISNAD Aydın, İbrahim. “MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data”. Jeofizik Dergisi 5/2 (Aralık 1991).
JAMA Aydın İ. MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data. Jeofizik Dergisi. 1991;5.
MLA Aydın, İbrahim. “MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data”. Jeofizik Dergisi, c. 5, sy. 2, 1991.
Vancouver Aydın İ. MANYETİK VERİLERİN HIZLI VE OTOMATİK YORUMUNDA WERNER TEKNİĞİ VE YATAY TÜREVLERİ / Horizontal Derivatives and Werner Technique in Fast and Automatic Interpretation of Magnetic Data. Jeofizik Dergisi. 1991;5(2).