Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

ADIYAMAN İLİNDE EKMEK TÜKETİMİNİN EĞİTİM DÜZEYİ İLE İLİŞKİSİ

Yıl 2018, Cilt: 3 Sayı: 5, 353 - 356, 10.01.2019
https://doi.org/10.26809/joa.2018548646

Öz

Bu anket çalışmasında Türkiye’de çözülmesi gereken bir problem olan ekmek israfında Adıyaman ilinde ekmek tüketiminin eğitim düzeyi ile ilişkisi araştırılmıştır.

Kaynakça

  • TMO, Ekmek Tüketimiyle ilgili Tutum ve Davranışlar ile Ekmek İsrafı ve İsraf Üzerine Etkili olan Faktörler, Ocak 2017.

THE RELATIONSHIP BETWEEN BREAD CONSUMPTION AND EDUCATION LEVEL IN ADIYAMAN PROVINCE

Yıl 2018, Cilt: 3 Sayı: 5, 353 - 356, 10.01.2019
https://doi.org/10.26809/joa.2018548646

Öz

In this survey; problem that must be solved wastage of bread in Turkey work in the Adiyaman province has been investigated the relationship between the education level of bread consumption.

Kaynakça

  • TMO, Ekmek Tüketimiyle ilgili Tutum ve Davranışlar ile Ekmek İsrafı ve İsraf Üzerine Etkili olan Faktörler, Ocak 2017.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Ayten Esi

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2019
Yayımlandığı Sayı Yıl 2018 Cilt: 3 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Esi, A. (2019). ADIYAMAN İLİNDE EKMEK TÜKETİMİNİN EĞİTİM DÜZEYİ İLE İLİŞKİSİ. Journal of Awareness, 3(5), 353-356. https://doi.org/10.26809/joa.2018548646