BibTex RIS Kaynak Göster

KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme)

Yıl 2004, Cilt: 44 Sayı: 1, 41 - 49, 01.06.2004

Öz

Sağlık koruma modern kanatlı üretiminde en önemli faktördür. Bununla birlikte, bu materyallerin kirliliğe yol açması nedeniyle kanatlı sektöründen elde edilen atık ürünlerin işlenmesi oldukça önemlidir. Bu atık ürünlerin değerlendirilmesi için bazı metotlar geliştirilmiştir. Bunlar; atıkların gömülmesi, ölü hayvan çukurları kazmak, yakma fırınları, gübre yapmak ve renderingdir.

The Evaluation of Waste Products on Poultry (A review)

Yıl 2004, Cilt: 44 Sayı: 1, 41 - 49, 01.06.2004

Öz

The bio-security is the most important factors in modern poultry production. However, processing of waste products from poultry management are very important as these materials were caused pollutions. There are some methots were improved for processing these waste products. These are; burying, digging death animals holes, burning ovens, making compost, rendering

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA73CT22JF
Bölüm Derleme
Yazarlar

Gülzade Kaplan Bu kişi benim

İbrahim Özcan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 44 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kaplan, G., & Özcan, İ. (2004). KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, 44(1), 41-49.
AMA Kaplan G, Özcan İ. KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. Haziran 2004;44(1):41-49.
Chicago Kaplan, Gülzade, ve İbrahim Özcan. “KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 44, sy. 1 (Haziran 2004): 41-49.
EndNote Kaplan G, Özcan İ (01 Haziran 2004) KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 44 1 41–49.
IEEE G. Kaplan ve İ. Özcan, “KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme)”, Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 44, sy. 1, ss. 41–49, 2004.
ISNAD Kaplan, Gülzade - Özcan, İbrahim. “KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 44/1 (Haziran2004), 41-49.
JAMA Kaplan G, Özcan İ. KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 2004;44:41–49.
MLA Kaplan, Gülzade ve İbrahim Özcan. “KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme)”. Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 44, sy. 1, 2004, ss. 41-49.
Vancouver Kaplan G, Özcan İ. KANATLILARDA ATIK ÜRÜNLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ (Derleme). Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi. 2004;44(1):41-9.