BibTex RIS Kaynak Göster

Differences between American and British English: Difficulties in Respect with Learners and Teachers: A Sample of Kafkas University

Yıl 2009, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.03.2009

Öz

AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ

Yıl 2009, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.03.2009

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Gencer Elkılıç Bu kişi benim

Turgay Han Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2009
Yayımlandığı Sayı Yıl 2009 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Elkılıç, G., & Han, T. (2009). AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi, 1(3).
AMA Elkılıç G, Han T. AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi. Mart 2009;1(3).
Chicago Elkılıç, Gencer, ve Turgay Han. “AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi 1, sy. 3 (Mart 2009).
EndNote Elkılıç G, Han T (01 Mart 2009) AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi 1 3
IEEE G. Elkılıç ve T. Han, “AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”, Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi, c. 1, sy. 3, 2009.
ISNAD Elkılıç, Gencer - Han, Turgay. “AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi 1/3 (Mart 2009).
JAMA Elkılıç G, Han T. AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi. 2009;1.
MLA Elkılıç, Gencer ve Turgay Han. “AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ”. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi, c. 1, sy. 3, 2009.
Vancouver Elkılıç G, Han T. AMERİKAN VE İNGİLİZ İNGİLİZCESİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR: ÖĞRENCİ-ÖĞRETMENLER AÇISINDAN ZORLUKLAR: KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ. Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi. 2009;1(3).