BibTex RIS Kaynak Göster

Effects of Different Drying Techniques on Some Nutritional Components of Tomato (Lycopersicon esculentum)

Yıl 2010, Cilt: 6 Sayı: 1, 71 - 78, 01.02.2010

Öz

Effects of Different Drying Techniques on Some Nutritional Components of Tomato (Lycopersicon esculentum)

Yıl 2010, Cilt: 6 Sayı: 1, 71 - 78, 01.02.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Füsun Hastürk Şahin Bu kişi benim

Poyraz Ülger Bu kişi benim

Türkan Aktaş Bu kişi benim

Hülya Orak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2010 Cilt: 6 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Şahin, F. H., Ülger, P., Aktaş, T., Orak, H. (2010). Effects of Different Drying Techniques on Some Nutritional Components of Tomato (Lycopersicon esculentum). Tarım Makinaları Bilimi Dergisi, 6(1), 71-78.

Tarım Makinaları Bilimi Dergisi, Tarım Makinaları Derneği tarafından yılda 3 sayı olarak yayınlanan hakemli bilimsel bir dergidir.