DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA'NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI

Sayı: 1 29 Aralık 2011
PDF İndir

DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA'NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI

Öz

Nisan-Mayıs ve Kasım 2001'de sahnelenen “Don Cristobita ve Dona Rosita'nın Acıklı Güldürüsü”, İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'yle İ.Ü. Öğrenci Kültür Merkezi Tiyatro Kulübü'nün ortak çalışmalar üretmesi fikrinden doğmuş bir oluşum olan İ.Ü. ÖKM Sahnesi Eğitim Araştırma Topluluğu'nun ilk prodüksiyonudur. Çalışmalarını sahne laboratuvarı anlayışıyla yürütmeyi hedefleyen topluluk, kuram ve sahneleme arasındaki ilişki biçimlerinin çözümlenmesi, farklı oyunculuk tarzları üzerine denemeler yapılması, kollektif ve dışadönük bir sanatsal yapılanmanın olanaklarının araştırılması ve yürütülen çalışmalardan tiyatro eğitimine yönelik sonuç alıcı projeler üretilmesi niyetleriyle hareket etmektedir.

Anahtar Kelimeler

Ayrıntılar

Birincil Dil

Türkçe

Konular

-

Bölüm

-

Yazarlar

Kerem Karaboğa Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi

29 Aralık 2011

Gönderilme Tarihi

29 Aralık 2011

Kabul Tarihi

-

Yayımlandığı Sayı

Yıl 2002 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA
Karaboğa, K., & Arıcı, O. (2011). DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI. Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü Dergisi, 1, 156-201. https://izlik.org/JA84PK37ZG
AMA
1.Karaboğa K, Arıcı O. DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI. T.E.D. Dergi. 2011;(1):156-201. https://izlik.org/JA84PK37ZG
Chicago
Karaboğa, Kerem, ve Oğuz Arıcı. 2011. “DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI”. Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü Dergisi, sy 1: 156-201. https://izlik.org/JA84PK37ZG.
EndNote
Karaboğa K, Arıcı O (01 Aralık 2011) DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI. Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü Dergisi 1 156–201.
IEEE
[1]K. Karaboğa ve O. Arıcı, “DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI”, T.E.D. Dergi, sy 1, ss. 156–201, Ara. 2011, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA84PK37ZG
ISNAD
Karaboğa, Kerem - Arıcı, Oğuz. “DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI”. Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü Dergisi. 1 (01 Aralık 2011): 156-201. https://izlik.org/JA84PK37ZG.
JAMA
1.Karaboğa K, Arıcı O. DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI. T.E.D. Dergi. 2011;:156–201.
MLA
Karaboğa, Kerem, ve Oğuz Arıcı. “DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI”. Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü Dergisi, sy 1, Aralık 2011, ss. 156-01, https://izlik.org/JA84PK37ZG.
Vancouver
1.Kerem Karaboğa, Oğuz Arıcı. DON CRİSTOBİTA İLE DONA ROSİTA’NIN ACIKLI GÜLDÜRÜSÜ - DRAMATURJİ VE REJİ NOTLARI. T.E.D. Dergi [Internet]. 01 Aralık 2011;(1):156-201. Erişim adresi: https://izlik.org/JA84PK37ZG