Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu'nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test

Yıl 2007, Cilt: 50 Sayı: 3, 150 - 157, 01.12.2007

Öz

PDF dosyaya bakınız

Kaynakça

  • PDF dosyaya bakınız
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Konular Yer Bilimleri ve Jeoloji Mühendisliği (Diğer)
Bölüm Makaleler - Articles
Yazarlar

Fatih Özcan Bu kişi benim

Levent Karadenizli Bu kişi benim

Şevket Şen Bu kişi benim

Gerçek Saraç Bu kişi benim

Gürol Seyitoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2007
Gönderilme Tarihi 29 Mart 2017
Yayımlandığı Sayı Yıl 2007 Cilt: 50 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Özcan, F., Karadenizli, L., Şen, Ş., Saraç, G., vd. (2007). Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test. Türkiye Jeoloji Bülteni, 50(3), 150-157.
AMA Özcan F, Karadenizli L, Şen Ş, Saraç G, Seyitoğlu G. Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test. Türkiye Jeol. Bült. Aralık 2007;50(3):150-157.
Chicago Özcan, Fatih, Levent Karadenizli, Şevket Şen, Gerçek Saraç, ve Gürol Seyitoğlu. “Lithostratigraphy and Mammalian Fossil Content of Lower Miocene Deposits in the Western Part of the Çankırı Basin: A Test for Post-Collisional Tectonic Models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının Batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin Memeli Fosil içeriği Ve Litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma Sonrası Tektonik Modelleri için Bir Test”. Türkiye Jeoloji Bülteni 50, sy. 3 (Aralık 2007): 150-57.
EndNote Özcan F, Karadenizli L, Şen Ş, Saraç G, Seyitoğlu G (01 Aralık 2007) Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test. Türkiye Jeoloji Bülteni 50 3 150–157.
IEEE F. Özcan, L. Karadenizli, Ş. Şen, G. Saraç, ve G. Seyitoğlu, “Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test”, Türkiye Jeol. Bült., c. 50, sy. 3, ss. 150–157, 2007.
ISNAD Özcan, Fatih vd. “Lithostratigraphy and Mammalian Fossil Content of Lower Miocene Deposits in the Western Part of the Çankırı Basin: A Test for Post-Collisional Tectonic Models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının Batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin Memeli Fosil içeriği Ve Litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma Sonrası Tektonik Modelleri için Bir Test”. Türkiye Jeoloji Bülteni 50/3 (Aralık 2007), 150-157.
JAMA Özcan F, Karadenizli L, Şen Ş, Saraç G, Seyitoğlu G. Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test. Türkiye Jeol. Bült. 2007;50:150–157.
MLA Özcan, Fatih vd. “Lithostratigraphy and Mammalian Fossil Content of Lower Miocene Deposits in the Western Part of the Çankırı Basin: A Test for Post-Collisional Tectonic Models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının Batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin Memeli Fosil içeriği Ve Litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma Sonrası Tektonik Modelleri için Bir Test”. Türkiye Jeoloji Bülteni, c. 50, sy. 3, 2007, ss. 150-7.
Vancouver Özcan F, Karadenizli L, Şen Ş, Saraç G, Seyitoğlu G. Lithostratigraphy and Mammalian fossil content of Lower Miocene deposits in the western part of the Çankırı Basin: a test for post-collisional tectonic models of NW Central Anatolia / Çankırı havzasının batı kenarındaki Alt Miyosen çökellerinin memeli fosil içeriği ve litostratigrafisi: KB İç Anadolu’nun çarpışma sonrası tektonik modelleri için bir test. Türkiye Jeol. Bült. 2007;50(3):150-7.

Yazım Kuralları / Instructions for Authorshttp://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_yazim_kurallari.php

Etik Bildirimi ve Telif Hakkı Devir Formu / Ethical Statement and Copyrighy Form https://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_telif_etik_formlar.php