BibTex RIS Kaynak Göster

A Rare Condition: The Ureteritis Cystica A Report of Two Cases and Review of the Literature

Yıl 2003, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.04.2003

Öz

In this report, we presented the findings of two cases of ureteritis cystica which is one of the rarest pathology of the urothelium, and reviewed the literature. Key words: Ureter, Ureteritis Cystica, Cysts, Urothelial Tumour

Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması

Yıl 2003, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.04.2003

Öz

Bu raporda, ürotelyumun en nadir patolojilerinden birisi olan üreteritis sistikalı iki olgunun bulgularını sunduk ve literatürü taradık. Anahtar kelimeler: Üreter, Üreteritis Sistika, Kistler, Üretelyal Tümör

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Süleyman Kılıç Bu kişi benim

Semih Yaşar Sargın Bu kişi benim

Ali Güneş Bu kişi benim

Deniz İpek Bu kişi benim

Can Baydinç Bu kişi benim

M.Tayfun Altınok Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 10 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kılıç, S., Sargın, S. Y., Güneş, A., İpek, D., vd. (2003). Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 10(2).
AMA Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Nisan 2003;10(2).
Chicago Kılıç, Süleyman, Semih Yaşar Sargın, Ali Güneş, Deniz İpek, Can Baydinç, ve M.Tayfun Altınok. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10, sy. 2 (Nisan 2003).
EndNote Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M (01 Nisan 2003) Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10 2
IEEE S. Kılıç, S. Y. Sargın, A. Güneş, D. İpek, C. Baydinç, ve M. Altınok, “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 10, sy. 2, 2003.
ISNAD Kılıç, Süleyman vd. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10/2 (Nisan 2003).
JAMA Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2003;10.
MLA Kılıç, Süleyman vd. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 10, sy. 2, 2003.
Vancouver Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2003;10(2).