BibTex RIS Kaynak Göster

Pruritic Urticarial Papules And Plaques İn Pregnancy: A Case Report

Yıl 2002, Cilt: 9 Sayı: 2, - , 01.04.2002

Öz

Pruritic urticarial papules and plaques (PUPP) of pregnancy is a specific eruptive dermatosis in pregnancy, clinically characterized by erythematous papules and plaques with intense itching in periumbilical localization. Clinical and pathologic features of a PUPP case with extreme weight gain in pregnancy is described. Key words: Pruritic Urticarial Papules and Plaques of Pregnancy

Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu

Yıl 2002, Cilt: 9 Sayı: 2, - , 01.04.2002

Öz

Gebeliğin pruritik ürtikerial papül ve plağı (GPÜPP) periumbilikal alanda, eritemli papül ve plaklarla karakterize, çok kaşıntılı gebeliğe spesifik bir dermatozdur. Biz burada tanısı klinik ve histopatolojik olarak konulan,aşırı kilo artışı ile karakterize GPÜPP olgusunu sunuyoruz. Anahtar kelimeler: Gebeliğin Pruritik Ürtikerial Papül ve Plağı

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Başak Kandi Bu kişi benim

Yelda Karıncaoğlu Bu kişi benim

Hamdi Özcan Bu kişi benim

Muammer Eşrefoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 9 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kandi, B., Karıncaoğlu, Y., Özcan, H., Eşrefoğlu, M. (2002). Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 9(2).
AMA Kandi B, Karıncaoğlu Y, Özcan H, Eşrefoğlu M. Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Nisan 2002;9(2).
Chicago Kandi, Başak, Yelda Karıncaoğlu, Hamdi Özcan, ve Muammer Eşrefoğlu. “Gebeliğin Ürtikerial Papül Ve Plağı: Bir Olgu Sunumu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 9, sy. 2 (Nisan 2002).
EndNote Kandi B, Karıncaoğlu Y, Özcan H, Eşrefoğlu M (01 Nisan 2002) Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu. Journal of Turgut Ozal Medical Center 9 2
IEEE B. Kandi, Y. Karıncaoğlu, H. Özcan, ve M. Eşrefoğlu, “Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 9, sy. 2, 2002.
ISNAD Kandi, Başak vd. “Gebeliğin Ürtikerial Papül Ve Plağı: Bir Olgu Sunumu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 9/2 (Nisan 2002).
JAMA Kandi B, Karıncaoğlu Y, Özcan H, Eşrefoğlu M. Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2002;9.
MLA Kandi, Başak vd. “Gebeliğin Ürtikerial Papül Ve Plağı: Bir Olgu Sunumu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 9, sy. 2, 2002.
Vancouver Kandi B, Karıncaoğlu Y, Özcan H, Eşrefoğlu M. Gebeliğin Ürtikerial Papül ve Plağı: Bir Olgu Sunumu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2002;9(2).