BibTex RIS Kaynak Göster

Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı

Yıl 2001, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.06.2001

Öz

Aorta-pulmoner window nadir görülen konjenital bir malformasyondur. Olguların yaklaşık yarısında yandaş konjenital anomalilerle birlikte bulunur. Patent duktus arteriosus ve aorta -pulmoner window'lu 4.5 aylık erkek çocuk sürekli akciğer enfeksiyonu ve konjestif kalp yetmezliği nedeniyle, aşamalı olarak onarılmış ve sunulmuştur. Anahtar kelimeler: Aorta-Pulmoner Window, Patent Duktus Arteriosus, Aorta Pulmoner Fistül

Staged Repair In A Patient With Patent Ductus Aretriosus And Aorta Pulmonary Window

Yıl 2001, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.06.2001

Öz

old boy with aortapulmonary window who had patent ductus arteriosus because of the recurrent pulmonary infection and congestive heart failure who was treated with staged repair is presented. Key words: Aortapulmonary Window, Patent Ductus Arteriosus, Aorta Pulmonary Fistula

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Erdal Ege Bu kişi benim

Mustafa Paç Bu kişi benim

F.ayşenur Paç Bu kişi benim

Bektaş Battaloğlu Bu kişi benim

Abdussamet Hazar Bu kişi benim

Mustafa Emmiler Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 8 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ege, E., Paç, M., Paç, F., Battaloğlu, B., vd. (2001). Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 8(3).
AMA Ege E, Paç M, Paç F, Battaloğlu B, Hazar A, Emmiler M. Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Haziran 2001;8(3).
Chicago Ege, Erdal, Mustafa Paç, F.ayşenur Paç, Bektaş Battaloğlu, Abdussamet Hazar, ve Mustafa Emmiler. “Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 8, sy. 3 (Haziran 2001).
EndNote Ege E, Paç M, Paç F, Battaloğlu B, Hazar A, Emmiler M (01 Haziran 2001) Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı. Journal of Turgut Ozal Medical Center 8 3
IEEE E. Ege, M. Paç, F. Paç, B. Battaloğlu, A. Hazar, ve M. Emmiler, “Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 8, sy. 3, 2001.
ISNAD Ege, Erdal vd. “Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 8/3 (Haziran 2001).
JAMA Ege E, Paç M, Paç F, Battaloğlu B, Hazar A, Emmiler M. Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2001;8.
MLA Ege, Erdal vd. “Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 8, sy. 3, 2001.
Vancouver Ege E, Paç M, Paç F, Battaloğlu B, Hazar A, Emmiler M. Bir Patent Duktus Ve Aorta Pulmonef Window Olgusunun Aşamalı Onarımı. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 2001;8(3).