BibTex RIS Kaynak Göster

Organizational units in tlıe Inönii University Research and Practice Hospital, anil association of the management function with related laws

Yıl 1996, Cilt: 3 Sayı: 1, - , 01.02.1996

Öz

There are many factors affect the productivity of a research and practice hospital. Two of these reasons are the organizational units and the related laws Key words: Hospital units. Health laws

İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi

Yıl 1996, Cilt: 3 Sayı: 1, - , 01.02.1996

Öz

Hizmet üreten bir işletme olarak Araştırma ve Uygulama hastanesinin verimli bir şekilde faaliyette bulunmasına etki eden faktörlerin çok fazla sayıda olduğu bilinmektedir. Bunlardan iki tanesi işletmenin örgütsel birimleri ile hastanenin kuruluş ve işletilmesine esas oluşturan yasal düzenlemelerdir. Anahtar kelimeler: Hastane birimleri, Sağlık kanunları

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Dr. Mehmet Tikıcı Bu kişi benim

Yaşar Odacıoğlu' Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Tikıcı, D. M., & Odacıoğlu’, Y. (1996). İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 3(1).
AMA Tikıcı DM, Odacıoğlu’ Y. İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Şubat 1996;3(1).
Chicago Tikıcı, Dr. Mehmet, ve Yaşar Odacıoğlu’. “İnönü Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler Ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği Ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3, sy. 1 (Şubat 1996).
EndNote Tikıcı DM, Odacıoğlu’ Y (01 Şubat 1996) İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3 1
IEEE D. M. Tikıcı ve Y. Odacıoğlu’, “İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 3, sy. 1, 1996.
ISNAD Tikıcı, Dr. Mehmet - Odacıoğlu’, Yaşar. “İnönü Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler Ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği Ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3/1 (Şubat 1996).
JAMA Tikıcı DM, Odacıoğlu’ Y. İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1996;3.
MLA Tikıcı, Dr. Mehmet ve Yaşar Odacıoğlu’. “İnönü Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler Ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği Ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 3, sy. 1, 1996.
Vancouver Tikıcı DM, Odacıoğlu’ Y. İnönü Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Örgütsel Birimler ve Yasal Mevzuatın Yeterliliği ile Yönetim Fonksiyonlarının İlişkilendirilmesi. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1996;3(1).