BibTex RIS Kaynak Göster

Metastatic cerebral choriocarcinoma : a case report of prolonged stabilization with taxol

Yıl 1995, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

This is a case report of an 35 year-old female with metastatic cerebral choriocarcinoma who received multiple chemotherapeutic agents because of multiple remissions and relapses. Recently, high dose taxol has been given resulting with prolonged stabilization of disease. [Journal of Turgut Özal Medical Center 2(2): 199-200,1995] Key words: Choriocarcinoma, taxol, cerebral metastasis.

Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu

Yıl 1995, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.04.1995

Öz

Multipl remisyonlu relapsları nedeniyle birçok kemoterapötik ajan alan 35 yaşında metastatik serebral karsinomalı hasta sunulmuştur. Son zamanlarda, yüksek doz taxol kullanılmakta ve hastalıkta uzun süreli stabilizasyon elde edilmektedir. [Turgut Özal Tıp Merkezi Dergisi 2(2): 199-200,1995] Anahtar kelimeler: Koriokarsinoma, taxol, serebral metastaz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özcan Balat Bu kişi benim

Arif Aladağ Bu kişi benim

Creighten L. Edwards Bu kişi benim

Andrzej Kudelka' Bu kişi benim

John J. Kavanagh Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Balat, Ö., Aladağ, A., Edwards, C. L., Kudelka’, A., vd. (1995). Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 2(2).
AMA Balat Ö, Aladağ A, Edwards CL, Kudelka’ A, Kavanagh JJ. Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Nisan 1995;2(2).
Chicago Balat, Özcan, Arif Aladağ, Creighten L. Edwards, Andrzej Kudelka’, ve John J. Kavanagh. “Metastatik Serebral Koriokarsinoma: Taxol Ile Uzun süre Stabil Kalan Bir Vaka Raporu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 2, sy. 2 (Nisan 1995).
EndNote Balat Ö, Aladağ A, Edwards CL, Kudelka’ A, Kavanagh JJ (01 Nisan 1995) Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu. Journal of Turgut Ozal Medical Center 2 2
IEEE Ö. Balat, A. Aladağ, C. L. Edwards, A. Kudelka’, ve J. J. Kavanagh, “Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 2, sy. 2, 1995.
ISNAD Balat, Özcan vd. “Metastatik Serebral Koriokarsinoma: Taxol Ile Uzun süre Stabil Kalan Bir Vaka Raporu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 2/2 (Nisan 1995).
JAMA Balat Ö, Aladağ A, Edwards CL, Kudelka’ A, Kavanagh JJ. Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1995;2.
MLA Balat, Özcan vd. “Metastatik Serebral Koriokarsinoma: Taxol Ile Uzun süre Stabil Kalan Bir Vaka Raporu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 2, sy. 2, 1995.
Vancouver Balat Ö, Aladağ A, Edwards CL, Kudelka’ A, Kavanagh JJ. Metastatik serebral koriokarsinoma: taxol ile uzun süre stabil kalan bir vaka raporu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1995;2(2).