BibTex RIS Kaynak Göster

Continuous musclefiber activity syndrome: two member of a family

Yıl 1994, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.04.1994

Öz

. I syndrome of continuous muscle fiber activity is a rare disorder, sometimes referred to as Isaacs' syndrome. 11 hile Isaacs' syndrome is considered a s/xtradic disorder, several families with similar conditions hcn'e been previously described. Clinical and electrophysiological features of two members of a family .diagnosed as Isaacs' syndrome is described./.Journal of Turgut Özal Medical ('enter 1(2): 156-159.1994/ Key words: Continuous muscle fiber activity syndrome, myokymia

Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu

Yıl 1994, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.04.1994

Öz

Isaacs sendromu olarak la bilinen sürekli kas lifi aktivitesi sendromu ender görülen bir hastalıktır. Sendromun s}x>radik olduğu söylenmişse de. daha sonra ki bildirimlerde aynı ailede birden çok kişide hastalığın görüldüğü belirtilmiştir. Bu yazıda sürekli kas lifi aktivitesi sendromu tanısı alan anne ve erkek çocuğunun klinik ve elektrofizyolojik özellikleri sunulmaktadır. /Turgut Özal Tıp Alerkezi Dergisi I(2): ¡56-159,1994/ Anahtar kelimeler: Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu. Isaacs ' sendromu. myokimi

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Uz Dr. Ülkü Türk&#; Bu kişi benim

Yrd. Doç.Dr. Cemal Özcan Bu kişi benim

YrdDoç.Dr. Ayhan Bölük Bu kişi benim

Dr.Hakan Seyithanoğlu' Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Türk&#;, U. D. Ü., Özcan, Y. D. C., Bölük, Y. A., Seyithanoğlu’, D. (1994). Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 1(2).
AMA Türk&#; UDÜ, Özcan YDC, Bölük YA, Seyithanoğlu’ D. Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. Nisan 1994;1(2).
Chicago Türk&#;, Uz Dr. Ülkü, Yrd. Doç.Dr. Cemal Özcan, YrdDoç.Dr. Ayhan Bölük, ve Dr.Hakan Seyithanoğlu’. “Sürekli Kas Lifi Aktivitesi Sendromu : Bir Aileden Iki Olgu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 1, sy. 2 (Nisan 1994).
EndNote Türk&#; UDÜ, Özcan YDC, Bölük YA, Seyithanoğlu’ D (01 Nisan 1994) Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu. Journal of Turgut Ozal Medical Center 1 2
IEEE U. D. Ü. Türk&#;, Y. D. C. Özcan, Y. A. Bölük, ve D. Seyithanoğlu’, “Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu”, Turgut Özal Tıp Merk Derg, c. 1, sy. 2, 1994.
ISNAD Türk&#;, Uz Dr. Ülkü vd. “Sürekli Kas Lifi Aktivitesi Sendromu : Bir Aileden Iki Olgu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 1/2 (Nisan 1994).
JAMA Türk&#; UDÜ, Özcan YDC, Bölük YA, Seyithanoğlu’ D. Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1994;1.
MLA Türk&#;, Uz Dr. Ülkü vd. “Sürekli Kas Lifi Aktivitesi Sendromu : Bir Aileden Iki Olgu”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, c. 1, sy. 2, 1994.
Vancouver Türk&#; UDÜ, Özcan YDC, Bölük YA, Seyithanoğlu’ D. Sürekli kas lifi aktivitesi sendromu : bir aileden iki olgu. Turgut Özal Tıp Merk Derg. 1994;1(2).