BibTex RIS Kaynak Göster

STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)

Yıl 2009, Cilt: 10 Sayı: 17, 175 - 177, 01.06.2009

Öz

STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)

Yıl 2009, Cilt: 10 Sayı: 17, 175 - 177, 01.06.2009

Öz

varlığını ele almaktadır: Bunlar; barley ‘arpa’, corn ‘mısır’, millet ‘darı’, oats ‘yulaf’, rice ‘pirinç’, rye ‘çavdar’, wheat ‘buğday’ sözcükleridir. Her bir madde sözcüklerin fonetik varyantlarının bir listesini sunmaktadır. Madde başı olarak verilen sözcükler 4 alt başlıkta ele alınmıştır. Bunların ilki madde başı olarak ele alınan sözcüğün söyleniş biçimleri çeşitli kaynaklardan yararlanılarak

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mikail Cengiz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2009
Yayımlandığı Sayı Yıl 2009 Cilt: 10 Sayı: 17

Kaynak Göster

APA Cengiz, M. . (2009). STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8). Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi, 10(17), 175-177.
AMA Cengiz M. STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8). Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi. Haziran 2009;10(17):175-177.
Chicago Cengiz, Mikail. “STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)”. Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi 10, sy. 17 (Haziran 2009): 175-77.
EndNote Cengiz M (01 Haziran 2009) STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8). Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi 10 17 175–177.
IEEE M. . Cengiz, “STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)”, Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi, c. 10, sy. 17, ss. 175–177, 2009.
ISNAD Cengiz, Mikail. “STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)”. Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi 10/17 (Haziran 2009), 175-177.
JAMA Cengiz M. STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8). Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi. 2009;10:175–177.
MLA Cengiz, Mikail. “STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8)”. Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi, c. 10, sy. 17, 2009, ss. 175-7.
Vancouver Cengiz M. STACHOWSKI, Kamil, (2008), Names of Cereals in the Turkic Languages, Kraków: Studia Turcologica Cracoviensia 11, 118 Sayfa. ISBN (978-83-7188-098-8). Türkbilig / Türkoloji Araştırmaları Dergisi. 2009;10(17):175-7.