BibTex RIS Kaynak Göster

Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound

Yıl 2005, Cilt: 13 Sayı: 1, - , 01.04.2005
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA62KB63SF
Bölüm Editöre Mektup
Yazarlar

Mubin Hoşnuter Bu kişi benim

Hüseyin Özdemir Bu kişi benim

Eksal Kargı Bu kişi benim

Orhan Babucçu Bu kişi benim

Rafet Koca Bu kişi benim

Cevdet Altınyazar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 13 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Hoşnuter, M., Özdemir, H., Kargı, E., Babucçu, O., vd. (2005). Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 13(1).
AMA Hoşnuter M, Özdemir H, Kargı E, Babucçu O, Koca R, Altınyazar C. Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound. turkplastsurg. Nisan 2005;13(1).
Chicago Hoşnuter, Mubin, Hüseyin Özdemir, Eksal Kargı, Orhan Babucçu, Rafet Koca, ve Cevdet Altınyazar. “Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 13, sy. 1 (Nisan 2005).
EndNote Hoşnuter M, Özdemir H, Kargı E, Babucçu O, Koca R, Altınyazar C (01 Nisan 2005) Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 13 1
IEEE M. Hoşnuter, H. Özdemir, E. Kargı, O. Babucçu, R. Koca, ve C. Altınyazar, “Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound”, turkplastsurg, c. 13, sy. 1, 2005.
ISNAD Hoşnuter, Mubin vd. “Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 13/1 (Nisan 2005).
JAMA Hoşnuter M, Özdemir H, Kargı E, Babucçu O, Koca R, Altınyazar C. Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound. turkplastsurg. 2005;13.
MLA Hoşnuter, Mubin vd. “Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2005.
Vancouver Hoşnuter M, Özdemir H, Kargı E, Babucçu O, Koca R, Altınyazar C. Tırnak Alıi Yerleşimli Glomus Tümörlerinin Tanısında Alternatif Bir Yaklaşim: Power Doppler Ultrasound. turkplastsurg. 2005;13(1).