BibTex RIS Kaynak Göster

Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri

Yıl 2003, Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.04.2003

Öz

Bu çalışmada 1991-2000 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde orbital ve periorbital bölgenin rekonstrüksiyonu için temporal kas flebi uygulanan 12 olgu değerlendirilmiştir. Opere edilen hastaların 10!u orbital ve periorbital bölge lokalizasyonundaki tümöral lezyonları nedeniyle kliniğimize başvururken 2 hasta ise post-travmatik nedenlerle opere edilmişlerdir. Uygulanan fleplerin tümü sağlıklı olarak yaşamıştır ve postoperatif dönemde major komplikasyon görülmemiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA62SS62RJ
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ufuk Bilkay Bu kişi benim

Özgür Erdem Bu kişi benim

Cüneyt Özek Bu kişi benim

Hakan Gündoğan Bu kişi benim

Cenk Tokat Bu kişi benim

Kamil Kılıç Bu kişi benim

Tahir Gürler Bu kişi benim

Yalçın Akın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 11 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Bilkay, U., Erdem, Ö., Özek, C., Gündoğan, H., vd. (2003). Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 11(1).
AMA Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. Nisan 2003;11(1).
Chicago Bilkay, Ufuk, Özgür Erdem, Cüneyt Özek, Hakan Gündoğan, Cenk Tokat, Kamil Kılıç, Tahir Gürler, ve Yalçın Akın. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11, sy. 1 (Nisan 2003).
EndNote Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y (01 Nisan 2003) Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11 1
IEEE U. Bilkay, “Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”, turkplastsurg, c. 11, sy. 1, 2003.
ISNAD Bilkay, Ufuk vd. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11/1 (Nisan 2003).
JAMA Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. 2003;11.
MLA Bilkay, Ufuk vd. “Orbita Ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 11, sy. 1, 2003.
Vancouver Bilkay U, Erdem Ö, Özek C, Gündoğan H, Tokat C, Kılıç K, Gürler T, Akın Y. Orbita ve Periorbital Bölgenin Rekonstrüksiyonunda Güvenilir Bir Seçenek: Temporal Kas Flepleri. turkplastsurg. 2003;11(1).