BibTex RIS Kaynak Göster

İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi

Yıl 2001, Cilt: 9 Sayı: 3, - , 01.12.2001

Öz

Burun hem fonksiyonunu engelleyen hende kozmetik deformiteye neden olan rinofima,burun cildinde bulunan sebase yapıların benign hipertrofisinden kaynaklanmaktadır. Etiolojisi bilinmeyen bu oluşumun tedavisi için farklı medikal ve cerrahi seçenekler tarif edilmiştir.Medikal tedavinin genelde yetersiz kaldığı rinofima olgularında cerrahi en çok tercih edilen yöntemdir.Kliniğimize başvuran 70 yaşındaki erkek hastadakl ileri derece yaygın tutulumlu rinofima için tutulan cilt grefti ile rekonstrüksiyon gerçekleştirilmiştir.Bu olgu sunumu ile birlikte rinofimanın patofizyolojisi ve farklı tedavi seçenekleri incelenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA62ZA75GU
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hayati Akbaş Bu kişi benim

Ethem Güneren Bu kişi benim

Lütfi Eroğlu Bu kişi benim

Ahmet Demir Bu kişi benim

Mustafa Keskin Bu kişi benim

Ata Uysal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 9 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Akbaş, H., Güneren, E., Eroğlu, L., Demir, A., vd. (2001). İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9(3).
AMA Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. Aralık 2001;9(3).
Chicago Akbaş, Hayati, Ethem Güneren, Lütfi Eroğlu, Ahmet Demir, Mustafa Keskin, ve Ata Uysal. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9, sy. 3 (Aralık 2001).
EndNote Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A (01 Aralık 2001) İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9 3
IEEE H. Akbaş, E. Güneren, L. Eroğlu, A. Demir, M. Keskin, ve A. Uysal, “İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”, turkplastsurg, c. 9, sy. 3, 2001.
ISNAD Akbaş, Hayati vd. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9/3 (Aralık 2001).
JAMA Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. 2001;9.
MLA Akbaş, Hayati vd. “İleri Derecede Bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 9, sy. 3, 2001.
Vancouver Akbaş H, Güneren E, Eroğlu L, Demir A, Keskin M, Uysal A. İleri Derecede bir Rinofima Olgusu: Vaka Takdimi. turkplastsurg. 2001;9(3).