BibTex RIS Kaynak Göster

Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler

Yıl 2001, Cilt: 9 Sayı: 1, - , 01.04.2001

Öz

Sindaktili onarımında deri greftlerinin kullanılması çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Ancak greftsiz onarım ile bu sorunlardan kaçınmak mümkündür. Veb aralığı ve proksimal falanks bölgesinin kapatılması oldukça güçtür. Bu makalede dorsal metakarpal arter pediküllü flepler kullanılarak gerçekleştirilen greftsiz onarım ile lınan sonuçlar değerlendirilmiştir. Ayrıca dorsal metakarpal arter pediküllü transvers bir flep ile ada flebinde yapılan bir modifikasyon tanımlanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63AJ64GH
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Fatih Peker Bu kişi benim

Erdem Tezel Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Peker, F., & Tezel, E. (2001). Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9(1).
AMA Peker F, Tezel E. Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler. turkplastsurg. Nisan 2001;9(1).
Chicago Peker, Fatih, ve Erdem Tezel. “Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9, sy. 1 (Nisan 2001).
EndNote Peker F, Tezel E (01 Nisan 2001) Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9 1
IEEE F. Peker ve E. Tezel, “Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler”, turkplastsurg, c. 9, sy. 1, 2001.
ISNAD Peker, Fatih - Tezel, Erdem. “Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 9/1 (Nisan 2001).
JAMA Peker F, Tezel E. Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler. turkplastsurg. 2001;9.
MLA Peker, Fatih ve Erdem Tezel. “Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 9, sy. 1, 2001.
Vancouver Peker F, Tezel E. Sindaktili Onarımında Dorsal Metakarpal Arter Pediküllü Flepler. turkplastsurg. 2001;9(1).