BibTex RIS Kaynak Göster

Siringokistadenoma Papilliferum

Yıl 2000, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.12.2000

Öz

Siringokistadenoma papilliferum nadir bir ter bezi tümörüdür ve özellikle bayanlarda baş-boyun bölgesinde gözlenir Siringokistadenoma papilliferum apokrin ter bezi özellikleri yanında ekrin ter bezi özellikler de gösterdiğinden orijini tartışmalıdır. Siringotistaoma Puberteyle büyümesi tipiktir. Siringokistadenoma Papilliferuma en sık nevus sebaseus eşlik eder. Bu yazıda 18 yaşındaki erkek hastanın göğüs ön yüzünde yerleşmiş siringokistadenoma papilliferum olgusundan ve tedavisinden bahsedilmektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63BZ75ZV
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Güneş Gür Toy Bu kişi benim

Eksal Kargı Bu kişi benim

Emel Güngör Bu kişi benim

Selda Seçkin Bu kişi benim

Nuran Allı Bu kişi benim

Bülent Erdoğan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 8 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Toy, G. G., Kargı, E., Güngör, E., Seçkin, S., vd. (2000). Siringokistadenoma Papilliferum. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 8(3).
AMA Toy GG, Kargı E, Güngör E, Seçkin S, Allı N, Erdoğan B. Siringokistadenoma Papilliferum. turkplastsurg. Aralık 2000;8(3).
Chicago Toy, Güneş Gür, Eksal Kargı, Emel Güngör, Selda Seçkin, Nuran Allı, ve Bülent Erdoğan. “Siringokistadenoma Papilliferum”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8, sy. 3 (Aralık 2000).
EndNote Toy GG, Kargı E, Güngör E, Seçkin S, Allı N, Erdoğan B (01 Aralık 2000) Siringokistadenoma Papilliferum. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8 3
IEEE G. G. Toy, E. Kargı, E. Güngör, S. Seçkin, N. Allı, ve B. Erdoğan, “Siringokistadenoma Papilliferum”, turkplastsurg, c. 8, sy. 3, 2000.
ISNAD Toy, Güneş Gür vd. “Siringokistadenoma Papilliferum”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 8/3 (Aralık 2000).
JAMA Toy GG, Kargı E, Güngör E, Seçkin S, Allı N, Erdoğan B. Siringokistadenoma Papilliferum. turkplastsurg. 2000;8.
MLA Toy, Güneş Gür vd. “Siringokistadenoma Papilliferum”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 8, sy. 3, 2000.
Vancouver Toy GG, Kargı E, Güngör E, Seçkin S, Allı N, Erdoğan B. Siringokistadenoma Papilliferum. turkplastsurg. 2000;8(3).