BibTex RIS Kaynak Göster

Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri

Yıl 1997, Cilt: 5 Sayı: 3, - , 01.12.1997

Öz

Türk plastik cerrahisinin dünya plastik cerrahi literatüründeki yerini belirlemek ve gelişimini ortaya koymak amacıyla bu çlışma plnlanmıştır. Bu amaçla, Türkiye, Almanya, İtalya, Hindistan, Finlandiya, Portekiz, Yunanistan plastik cerrahi kliniklerinden yayınlanıp 1988-1997 arasında "index medicus"a giren dergilerde yer alan bilimsel makale sayıları saptanmıştır. Ülkelerdeki Plastik Cerrah sayısının, nüfusun ve milli gelirin yayın sayılarına olumlu etki edeceği düşünülerek, bu değişkenler kullanılarak ülkeleri eşit değerlendirmemizi sağlanacak fomüller oluşturulmuştur. Çalışmamızın verileriyle, Türk Plastik Cerrahisinin dünya ülkeleri arasında giderek artan bir hızla söz sahibi olmaya başladığı ortaya konulmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63HS29TE
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Gürcan Aslan Bu kişi benim

Eksal Kargı Bu kişi benim

Ahmet Terzioğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 5 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Aslan, G., Kargı, E., & Terzioğlu, A. (1997). Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 5(3).
AMA Aslan G, Kargı E, Terzioğlu A. Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri. turkplastsurg. Aralık 1997;5(3).
Chicago Aslan, Gürcan, Eksal Kargı, ve Ahmet Terzioğlu. “Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5, sy. 3 (Aralık 1997).
EndNote Aslan G, Kargı E, Terzioğlu A (01 Aralık 1997) Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5 3
IEEE G. Aslan, E. Kargı, ve A. Terzioğlu, “Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri”, turkplastsurg, c. 5, sy. 3, 1997.
ISNAD Aslan, Gürcan vd. “Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5/3 (Aralık 1997).
JAMA Aslan G, Kargı E, Terzioğlu A. Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri. turkplastsurg. 1997;5.
MLA Aslan, Gürcan vd. “Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 5, sy. 3, 1997.
Vancouver Aslan G, Kargı E, Terzioğlu A. Türk Plastik Cerrahisinin Dünya Literatüründeki Yeri. turkplastsurg. 1997;5(3).