BibTex RIS Kaynak Göster

Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu

Yıl 1997, Cilt: 5 Sayı: 3, - , 01.12.1997

Öz

Meme hamartomu, gerek klini, gerek histopatolojik açıdan nadir bir olgudur. Bu çalışmada, meme asimetrisi nedeniyle başvuran ve uygun yaklaşımlarla asimetri nedeninin hamartom olduğu anlaşılan ve hamartom eksizyonu ile meme rekonstrüksiyonu yapılarak meme simetrisi sağlanan iki hasta sunulmaktadır. Ayrıca, hamartomların klinik ve histopatolojik açıdan literatürdeki yeri ile bu benign tümöre estetik açıdan yaklaşımın önemi vurgulanmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63HP52BS
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Osman Latifoğlu Bu kişi benim

Sühan Ayhan Bu kişi benim

Şakir Ünal Bu kişi benim

Mustafa Cömert Bu kişi benim

Sibel Yenidünya Bu kişi benim

Seyhan Çenetoğlu Bu kişi benim

Kenan Atabay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 5 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Latifoğlu, O., Ayhan, S., Ünal, Ş., Cömert, M., vd. (1997). Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 5(3).
AMA Latifoğlu O, Ayhan S, Ünal Ş, Cömert M, Yenidünya S, Çenetoğlu S, Atabay K. Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu. turkplastsurg. Aralık 1997;5(3).
Chicago Latifoğlu, Osman, Sühan Ayhan, Şakir Ünal, Mustafa Cömert, Sibel Yenidünya, Seyhan Çenetoğlu, ve Kenan Atabay. “Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5, sy. 3 (Aralık 1997).
EndNote Latifoğlu O, Ayhan S, Ünal Ş, Cömert M, Yenidünya S, Çenetoğlu S, Atabay K (01 Aralık 1997) Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5 3
IEEE O. Latifoğlu, “Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu”, turkplastsurg, c. 5, sy. 3, 1997.
ISNAD Latifoğlu, Osman vd. “Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 5/3 (Aralık 1997).
JAMA Latifoğlu O, Ayhan S, Ünal Ş, Cömert M, Yenidünya S, Çenetoğlu S, Atabay K. Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu. turkplastsurg. 1997;5.
MLA Latifoğlu, Osman vd. “Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 5, sy. 3, 1997.
Vancouver Latifoğlu O, Ayhan S, Ünal Ş, Cömert M, Yenidünya S, Çenetoğlu S, Atabay K. Asimetrik Meme Nedeni Olarak Hamartom: İki Olgu Sunumu. turkplastsurg. 1997;5(3).