BibTex RIS Kaynak Göster

Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti

Yıl 1995, Cilt: 3 Sayı: 3, - , 01.12.1995

Öz

Estetik, fonksiyonel ve yapısal sorunlar nedeniyle vücudun en zor tamir edilen uzuv kayıplarından biri penil amputasyondur. Travmatik bir penoskrotal amputasyon olgusunda, tek seanslı total fallik rekonstrüksiyon, serbest radyal ön kol flebiyle gereçekleştirilmiştir. Bu olgu münasebetiyle falloplasti endikasyonları ve yöntemleri literatür ışığında gözden geçirilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63PM72VY
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Erdal Tuğsel Bu kişi benim

Salih Mollaosmanoğlu Bu kişi benim

Taner Korkut Bu kişi benim

Yücel Öztan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 3 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Tuğsel, E., Mollaosmanoğlu, S., Korkut, T., Öztan, Y. (1995). Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(3).
AMA Tuğsel E, Mollaosmanoğlu S, Korkut T, Öztan Y. Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti. turkplastsurg. Aralık 1995;3(3).
Chicago Tuğsel, Erdal, Salih Mollaosmanoğlu, Taner Korkut, ve Yücel Öztan. “Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, sy. 3 (Aralık 1995).
EndNote Tuğsel E, Mollaosmanoğlu S, Korkut T, Öztan Y (01 Aralık 1995) Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 3
IEEE E. Tuğsel, S. Mollaosmanoğlu, T. Korkut, ve Y. Öztan, “Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti”, turkplastsurg, c. 3, sy. 3, 1995.
ISNAD Tuğsel, Erdal vd. “Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/3 (Aralık 1995).
JAMA Tuğsel E, Mollaosmanoğlu S, Korkut T, Öztan Y. Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti. turkplastsurg. 1995;3.
MLA Tuğsel, Erdal vd. “Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 3, sy. 3, 1995.
Vancouver Tuğsel E, Mollaosmanoğlu S, Korkut T, Öztan Y. Travmatik Penoskrotal Amputasyonda Tek Seanslı Falloplasti. turkplastsurg. 1995;3(3).