BibTex RIS Kaynak Göster

Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap

Yıl 1995, Cilt: 3 Sayı: 2, - , 01.08.1995

Öz

Bu makalede, total penis rekonstrüksiyonunda hem estetik hem de fonksiyonel amaçları birarada sağlayabilen serbest osteokütan fibula flebi bildirilmiştir. Bu flebin en önemli avantajları intrinsik sertliği, donor alan lokalizasyonunun üstünlüğü ve uzun vasküler pediküllü olarak sıralanabilir. Bu makalede GATA Plastik Cerrahi AD'nda gerçekleştirilen duyulu serbest osteokütan fibula flebi ile penis rekonstrüksiyonu sunulmuş ve avantajları ve sınırlılığı tartışılmıştır. Bildiğimiz kadarıyla bu olgu Türkiye'de bu yöntemle gerçekleştirilen ilk penis rekonstrüksiyonu olgusudur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63RB93VR
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mustafa Şengezer Bu kişi benim

Mustafa Deveci Bu kişi benim

Mümtaz Güler Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 3 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Şengezer, M., Deveci, M., & Güler, M. (1995). Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(2).
AMA Şengezer M, Deveci M, Güler M. Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap. turkplastsurg. Ağustos 1995;3(2).
Chicago Şengezer, Mustafa, Mustafa Deveci, ve Mümtaz Güler. “Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, sy. 2 (Ağustos 1995).
EndNote Şengezer M, Deveci M, Güler M (01 Ağustos 1995) Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 2
IEEE M. Şengezer, M. Deveci, ve M. Güler, “Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap”, turkplastsurg, c. 3, sy. 2, 1995.
ISNAD Şengezer, Mustafa vd. “Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/2 (Ağustos 1995).
JAMA Şengezer M, Deveci M, Güler M. Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap. turkplastsurg. 1995;3.
MLA Şengezer, Mustafa vd. “Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 3, sy. 2, 1995.
Vancouver Şengezer M, Deveci M, Güler M. Total Penile Reconstruction By Free Sensate Osteocutaneous Fibula Flap. turkplastsurg. 1995;3(2).