BibTex RIS Kaynak Göster

Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis

Yıl 2003, Cilt: 11 Sayı: 3, - , 01.12.2003

Öz

İnzisyon skarında endometriozis nadir görülen ve ilginç bir durumdur.İnsizyonel endometriozis en sık sezaryen skarında gözlenir. Daha nadir olmak üzere, appendektomi ve inguinal herni ameliyatlarından sonra da gözlenebilir.Endometriozis'in tipik semptomları olan siklik kanama ve ağrı olguların ancak üçte birinde gözlenir.Plastik Cerrahi literatüründe bu tür olgular yok denecek kadar az olsa da bizim olgumuzda olduğu gibi plastik cerrahın tanı koyduğu durumlar olabilmektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA62RC93HS
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sarper Yılmaz Bu kişi benim

Ruhnaz Köksal Bu kişi benim

Bülent Duran Bu kişi benim

Fahrettin Göze Bu kişi benim

Mübeccel Arslan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 11 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Yılmaz, S., Köksal, R., Duran, B., Göze, F., vd. (2003). Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 11(3).
AMA Yılmaz S, Köksal R, Duran B, Göze F, Arslan M. Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis. turkplastsurg. Aralık 2003;11(3).
Chicago Yılmaz, Sarper, Ruhnaz Köksal, Bülent Duran, Fahrettin Göze, ve Mübeccel Arslan. “Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11, sy. 3 (Aralık 2003).
EndNote Yılmaz S, Köksal R, Duran B, Göze F, Arslan M (01 Aralık 2003) Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11 3
IEEE S. Yılmaz, R. Köksal, B. Duran, F. Göze, ve M. Arslan, “Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis”, turkplastsurg, c. 11, sy. 3, 2003.
ISNAD Yılmaz, Sarper vd. “Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 11/3 (Aralık 2003).
JAMA Yılmaz S, Köksal R, Duran B, Göze F, Arslan M. Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis. turkplastsurg. 2003;11.
MLA Yılmaz, Sarper vd. “Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 11, sy. 3, 2003.
Vancouver Yılmaz S, Köksal R, Duran B, Göze F, Arslan M. Plastik Cerrahi Pratiğinde Nadiren Görülen Bir Durum: İnsizyonel Endometriozis. turkplastsurg. 2003;11(3).