BibTex RIS Kaynak Göster

Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri

Yıl 1994, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 01.12.1994

Öz

Nisan 1987 ile Aralık 1990 tarihleri arasında kliniğimizde tedavi edilen baş boyun bölgesindeki 162 bazal hücreli karsinom olgusu etyolojik faktörler, lezyonun yeri, büyüklüğü süresi ve görünüm özellikleri açısından değerlendirildi. Spesmenlerde histolojik tiplendirme yapıldı ve lezyonların mikroskopik özellikleri belirlendi. Olgular 1-3-6 aylık aralarla en az 3 yıl takip edildi. Cerrahi sınırda tümör varlığı, histolojik tip ve mikroskopik özelliklerin nüks ve iyileşmeye etkisi değerlendirildi.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63TF62DC
Bölüm Makaleler
Yazarlar

C. Karaca Bu kişi benim

M. Görgü Bu kişi benim

Bülent Erdoğan Bu kişi benim

A. Gürlek Bu kişi benim

T. Aköz Bu kişi benim

Sezer Kulaçoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 2 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Karaca, C., Görgü, M., Erdoğan, B., Gürlek, A., vd. (1994). Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 2(3).
AMA Karaca C, Görgü M, Erdoğan B, Gürlek A, Aköz T, Kulaçoğlu S. Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri. turkplastsurg. Aralık 1994;2(3).
Chicago Karaca, C., M. Görgü, Bülent Erdoğan, A. Gürlek, T. Aköz, ve Sezer Kulaçoğlu. “Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks Ve İyileşmeye Etkileri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2, sy. 3 (Aralık 1994).
EndNote Karaca C, Görgü M, Erdoğan B, Gürlek A, Aköz T, Kulaçoğlu S (01 Aralık 1994) Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2 3
IEEE C. Karaca, M. Görgü, B. Erdoğan, A. Gürlek, T. Aköz, ve S. Kulaçoğlu, “Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri”, turkplastsurg, c. 2, sy. 3, 1994.
ISNAD Karaca, C. vd. “Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks Ve İyileşmeye Etkileri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2/3 (Aralık 1994).
JAMA Karaca C, Görgü M, Erdoğan B, Gürlek A, Aköz T, Kulaçoğlu S. Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri. turkplastsurg. 1994;2.
MLA Karaca, C. vd. “Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks Ve İyileşmeye Etkileri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 2, sy. 3, 1994.
Vancouver Karaca C, Görgü M, Erdoğan B, Gürlek A, Aköz T, Kulaçoğlu S. Bazal Hücreli Karsinomda Histolojik Özelliklerin Nüks ve İyileşmeye Etkileri. turkplastsurg. 1994;2(3).