BibTex RIS Kaynak Göster

Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu

Yıl 1995, Cilt: 3 Sayı: 1, - , 01.04.1995

Öz

Kaynar su ile yanma sonucu yüzünde yaygın yanık sekellerinin yanısıra kolumella ve burun kanatlarında defekt ile başvuran bir hastaya radial önkol serbest flebi kullanılarak burun 1/3 distal kısmının rekonstrüksiyonu yapılmıştır. Alar kıkırdak bütünlüğü ve kolumella desteği septum ve kulaktan alınan kıkırdak greftleri ile sağlanmıştır. Daha sonraki seanslarda dudak ve göz kapağındaki retraksiyonların açılması ve skalptan alınan greftlerle kaş rekonstrüğksiyonu yapılmış ve hastada oldukça kabul edilebilir bir görünüm elde edilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63SA28PE
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nazım Çerkeş Bu kişi benim

Metin Erer Bu kişi benim

Murat Topalan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 3 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çerkeş, N., Erer, M., & Topalan, M. (1995). Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(1).
AMA Çerkeş N, Erer M, Topalan M. Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. Nisan 1995;3(1).
Chicago Çerkeş, Nazım, Metin Erer, ve Murat Topalan. “Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, sy. 1 (Nisan 1995).
EndNote Çerkeş N, Erer M, Topalan M (01 Nisan 1995) Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 1
IEEE N. Çerkeş, M. Erer, ve M. Topalan, “Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu”, turkplastsurg, c. 3, sy. 1, 1995.
ISNAD Çerkeş, Nazım vd. “Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/1 (Nisan 1995).
JAMA Çerkeş N, Erer M, Topalan M. Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1995;3.
MLA Çerkeş, Nazım vd. “Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 3, sy. 1, 1995.
Vancouver Çerkeş N, Erer M, Topalan M. Radial Önkol Serbest Flebi İle Burun Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1995;3(1).