BibTex RIS Kaynak Göster

Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek

Yıl 1994, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.08.1994

Öz

Serbest skapular flep geleneksel yöntemler ile kapatılamayan orta büyüklükteki deri defektlerinin onarımında iyi bir seçenektir. Kolay disseke edilebilen, güvenilir sabit vasküler anatomisi olan ve pediküllü uzun ve damar çapı geniş bir deri flebidir. Donör saha primer kapatılabilir ve omuzda veya sırtta fonksiyonel bozukluğa sebep olmaz. Çeşitli defektler sebebi ile skapular serbest deri flebi transferi uygulanan dört hasta sunuldu.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63TT99GZ
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Reha Gençosmanoğlu Bu kişi benim

Mehmet Alper Bu kişi benim

Cenk Görken Bu kişi benim

Ufuk Bilkay Bu kişi benim

Arman Çağdaş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Gençosmanoğlu, R., Alper, M., Görken, C., Bilkay, U., vd. (1994). Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 2(2).
AMA Gençosmanoğlu R, Alper M, Görken C, Bilkay U, Çağdaş A. Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek. turkplastsurg. Ağustos 1994;2(2).
Chicago Gençosmanoğlu, Reha, Mehmet Alper, Cenk Görken, Ufuk Bilkay, ve Arman Çağdaş. “Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2, sy. 2 (Ağustos 1994).
EndNote Gençosmanoğlu R, Alper M, Görken C, Bilkay U, Çağdaş A (01 Ağustos 1994) Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2 2
IEEE R. Gençosmanoğlu, M. Alper, C. Görken, U. Bilkay, ve A. Çağdaş, “Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek”, turkplastsurg, c. 2, sy. 2, 1994.
ISNAD Gençosmanoğlu, Reha vd. “Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2/2 (Ağustos 1994).
JAMA Gençosmanoğlu R, Alper M, Görken C, Bilkay U, Çağdaş A. Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek. turkplastsurg. 1994;2.
MLA Gençosmanoğlu, Reha vd. “Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 2, sy. 2, 1994.
Vancouver Gençosmanoğlu R, Alper M, Görken C, Bilkay U, Çağdaş A. Skapular Serbest Deri Flebi; Rekonstrüksiyonda İyi Bir Seçenek. turkplastsurg. 1994;2(2).