BibTex RIS Kaynak Göster

Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu

Yıl 1994, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.08.1994

Öz

Kliniğimizde son iki yıl içinde 5 vakada superfisiyal temporal arter bazlı saçlı ada flebi ile kaş rekonstrüksiyonu, 1 vakamızda ise aynı arter bazlı osteofasiyokutan ada flebi ile hem kaş hem de supraorbital rim defektinin rekonstrüksiyonu gerçekleştirilmiştir. Böylece kaş defektlerinin yanısıra periorbital bölgede mevcut olabilecek kemik defektleride aynı seansta vücudun başka bölümüne zarar vermeden vaskülerize kemik ile rekonstrüksiyonu sağlanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63TU93BG
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Uğur Koçer Bu kişi benim

Cihat N. Baran Bu kişi benim

Ali T. Tellioğlu Bu kişi benim

Ömer Şensöz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Koçer, U., Baran, C. N., Tellioğlu, A. T., Şensöz, Ö. (1994). Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 2(2).
AMA Koçer U, Baran CN, Tellioğlu AT, Şensöz Ö. Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. Ağustos 1994;2(2).
Chicago Koçer, Uğur, Cihat N. Baran, Ali T. Tellioğlu, ve Ömer Şensöz. “Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi Ile Kaş Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2, sy. 2 (Ağustos 1994).
EndNote Koçer U, Baran CN, Tellioğlu AT, Şensöz Ö (01 Ağustos 1994) Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2 2
IEEE U. Koçer, C. N. Baran, A. T. Tellioğlu, ve Ö. Şensöz, “Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu”, turkplastsurg, c. 2, sy. 2, 1994.
ISNAD Koçer, Uğur vd. “Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi Ile Kaş Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 2/2 (Ağustos 1994).
JAMA Koçer U, Baran CN, Tellioğlu AT, Şensöz Ö. Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1994;2.
MLA Koçer, Uğur vd. “Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi Ile Kaş Rekonstrüksiyonu”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 2, sy. 2, 1994.
Vancouver Koçer U, Baran CN, Tellioğlu AT, Şensöz Ö. Superfisiyal Temporal Arter Bazlı Saçlı Ada Flebi ile Kaş Rekonstrüksiyonu. turkplastsurg. 1994;2(2).