SOSYAL HAREKETLER SOSYOLOJİSİ AÇISINDAN FEMİNİZM
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Alptekin, D. (2008). Üçüncü Dünya Ülkelerinde Kadın Hakları Bağlamında Feminizm, Edebiyat Dergisi, Sayı: 20. Ss.21-33.
- Altıntaş, M. E, (2014), Ahlak Eğitimine Feminist Bir Yaklaşım, Özen Yaklaşımı, Bilimname XXVI, Ss.99-120.
- Aksu, B. Günal, A. (2002). 90’larda Türkiye’de Feminizm, İletişim Yayınları, İstanbul.
- Coşkun, M.K. (2006). Süreklilik Ve Kopuş Teorileri Bağlamında Türkiye’de Eski Ve Yeni Toplumsal Hareketler, SBF Dergisi, Cilt:61, S.1
- Dayı, A. (2017) “Feminist Etik Açısından Cinsellik ve Üreme: Fetüsün Bireyliği ve Kadının Beden Bütünlüğü” Fe Dergi 9, no.1, S. 37-54.
- Topal Demiroğlu, E. (Mart 2014). Yeni Toplumsal Hareketler: Bir Literatür Taraması, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Dergisi, Cilt 2, Sayı 1.
- İlşad Sever, Ç. (Mayıs-Haziran 2016). Hukuk Eğitimine Feminist Bir Bakış ve Yöntem Arayışları, Hukuk Kuramı, C. 3, S. 3, Ss.16-43.
- Donavan, J. (1997), Feminist Teori,İletişim Yayınları, İstanbul.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Derya Enginyurt
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2018
Gönderilme Tarihi
-
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2018 Sayı: 1