BibTex RIS Kaynak Göster

Changes During Ripening on Van Herby Cheeses Produced with Milk Different Fat Contents

Yıl 2006, Cilt: 16 Sayı: 1, 19 - 24, 01.03.2006

Öz

Farklı Yağ Oranına Sahip sütten Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Süresinde Meydana Gelen Değişiklikler

Yıl 2006, Cilt: 16 Sayı: 1, 19 - 24, 01.03.2006

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Z. Tarakçı Bu kişi benim

E. Küçüköner Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 16 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Tarakçı, Z., & Küçüköner, E. (2006). Farklı Yağ Oranına Sahip sütten Üretilen Van Otlu Peynirlerinde Olgunlaşma Süresinde Meydana Gelen Değişiklikler. Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences, 16(1), 19-24.

Creative Commons License
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi CC BY 4.0 lisanslıdır.