BibTex RIS Kaynak Göster

İstanbul'da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi

Yıl 2004, Cilt: 15 Sayı: 1, 53 - 57, 01.06.2004

Öz

İstanbul'da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi

Yıl 2004, Cilt: 15 Sayı: 1, 53 - 57, 01.06.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

A. Yıldız Bu kişi benim

T. Karaca Bu kişi benim

Ö. Çakmak Bu kişi benim

M. Yörük Bu kişi benim

R. Başkaya Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Yıldız, A., Karaca, T., Çakmak, Ö., Yörük, M., vd. (2004). İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 15(1), 53-57.
AMA Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2004;15(1):53-57.
Chicago Yıldız, A., T. Karaca, Ö. Çakmak, M. Yörük, ve R. Başkaya. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15, sy. 1 (Haziran 2004): 53-57.
EndNote Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R (01 Haziran 2004) İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15 1 53–57.
IEEE A. Yıldız, T. Karaca, Ö. Çakmak, M. Yörük, ve R. Başkaya, “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 15, sy. 1, ss. 53–57, 2004.
ISNAD Yıldız, A. vd. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 15/1 (Haziran 2004), 53-57.
JAMA Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2004;15:53–57.
MLA Yıldız, A. vd. “İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik Ve Serolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 1, 2004, ss. 53-57.
Vancouver Yıldız A, Karaca T, Çakmak Ö, Yörük M, Başkaya R. İstanbul’da Tüketime Sunulan Köftelerin Histolojik,Mikrobiyolojik ve Serolojik Kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2004;15(1):53-7.