BibTex RIS Kaynak Göster

Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 20 - 24, 01.06.2002

Öz

Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 20 - 24, 01.06.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

ALBAY R Bu kişi benim

ŞEN M. K. C Bu kişi benim

TEMELLİ S Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 13 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA R, A., C, Ş. M. K., & S, T. (2002). Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 20-24.
AMA R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2002;13(1):20-24.
Chicago R, ALBAY, ŞEN M. K. C, ve TEMELLİ S. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, sy. 1 (Haziran 2002): 20-24.
EndNote R A, C ŞMK, S T (01 Haziran 2002) Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 20–24.
IEEE A. R, Ş. M. K. C, ve T. S, “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 13, sy. 1, ss. 20–24, 2002.
ISNAD R, ALBAY vd. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (Haziran 2002), 20-24.
JAMA R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:20–24.
MLA R, ALBAY vd. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2002, ss. 20-24.
Vancouver R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):20-4.