APA |
R, A., C, Ş. M. K., & S, T. (2002). Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 20-24. |
|
AMA |
R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2002;13(1):20-24. |
|
Chicago |
R, ALBAY, ŞEN M. K. C, ve TEMELLİ S. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, sy. 1 (Haziran 2002): 20-24. |
|
EndNote |
R A, C ŞMK, S T (01 Haziran 2002) Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 20–24. |
|
IEEE |
A. R, Ş. M. K. C, ve T. S, “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 13, sy. 1, ss. 20–24, 2002. |
|
ISNAD |
R, ALBAY vd. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (Haziran 2002), 20-24. |
|
JAMA |
R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:20–24. |
|
MLA |
R, ALBAY vd. “Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2002, ss. 20-24. |
|
Vancouver |
R A, C ŞMK, S T. Broiler Üretiminde Suların Dezenfeksiyonunda İyot Kullanımının Karkas Özellikleri Üzerine Etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):20-4. |
|