BibTex RIS Kaynak Göster

Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 35 - 40, 01.06.2002

Öz

Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 35 - 40, 01.06.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

ÇOLAK H Bu kişi benim

AKSU H Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 13 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA H, Ç., & H, A. (2002). Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 35-40.
AMA H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2002;13(1):35-40.
Chicago H, ÇOLAK, ve AKSU H. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, sy. 1 (Haziran 2002): 35-40.
EndNote H Ç, H A (01 Haziran 2002) Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 35–40.
IEEE Ç. H ve A. H, “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”, YYU Vet Fak Derg, c. 13, sy. 1, ss. 35–40, 2002.
ISNAD H, ÇOLAK - H, AKSU. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (Haziran 2002), 35-40.
JAMA H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:35–40.
MLA H, ÇOLAK ve AKSU H. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2002, ss. 35-40.
Vancouver H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):35-40.