APA |
H, Ç., & H, A. (2002). Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 35-40. |
|
AMA |
H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2002;13(1):35-40. |
|
Chicago |
H, ÇOLAK, ve AKSU H. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, sy. 1 (Haziran 2002): 35-40. |
|
EndNote |
H Ç, H A (01 Haziran 2002) Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 35–40. |
|
IEEE |
Ç. H ve A. H, “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”, YYU Vet Fak Derg, c. 13, sy. 1, ss. 35–40, 2002. |
|
ISNAD |
H, ÇOLAK - H, AKSU. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (Haziran 2002), 35-40. |
|
JAMA |
H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:35–40. |
|
MLA |
H, ÇOLAK ve AKSU H. “Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı Ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2002, ss. 35-40. |
|
Vancouver |
H Ç, H A. Gıdalarda Biyojen Aminlerin Varlığı ve Amin Oluşumunu Etkileyen Faktörler. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):35-40. |
|