BibTex RIS Kaynak Göster

Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 108 - 113, 01.06.2002

Öz

Van'da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri

Yıl 2002, Cilt: 13 Sayı: 1, 108 - 113, 01.06.2002

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

SANCAK Y. C Bu kişi benim

İŞLEYİCİ Ö Bu kişi benim

ALİŞARLI M Bu kişi benim

AKKAYA L Bu kişi benim

ELİBOL C Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 13 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA C, S. Y., Ö, İ., M, A., L, A., vd. (2002). Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 13(1), 108-113.
AMA C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2002;13(1):108-113.
Chicago C, SANCAK Y., İŞLEYİCİ Ö, ALİŞARLI M, AKKAYA L, ve ELİBOL C. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13, sy. 1 (Haziran 2002): 108-13.
EndNote C SY, Ö İ, M A, L A, C E (01 Haziran 2002) Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13 1 108–113.
IEEE S. Y. C, İ. Ö, A. M, A. L, ve E. C, “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri”, YYU Vet Fak Derg, c. 13, sy. 1, ss. 108–113, 2002.
ISNAD C, SANCAK Y. vd. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 13/1 (Haziran 2002), 108-113.
JAMA C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13:108–113.
MLA C, SANCAK Y. vd. “Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Nitelikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1, 2002, ss. 108-13.
Vancouver C SY, Ö İ, M A, L A, C E. Van’da Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Nitelikleri. YYU Vet Fak Derg. 2002;13(1):108-13.