BibTex RIS Kaynak Göster

Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri

Yıl 2001, Cilt: 12 Sayı: 1, 82 - 88, 01.06.2001

Öz

Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri

Yıl 2001, Cilt: 12 Sayı: 1, 82 - 88, 01.06.2001

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Akinci Z Bu kişi benim

Bayram İ Bu kişi benim

Özdemir Ş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 12 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Z, A., İ, B., & Ş, Ö. (2001). Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(1), 82-88.
AMA Z A, İ B, Ş Ö. Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri. YYU Vet Fak Derg. Haziran 2001;12(1):82-88.
Chicago Z, Akinci, Bayram İ, ve Özdemir Ş. “Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü Ve Üretim Faktörleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12, sy. 1 (Haziran 2001): 82-88.
EndNote Z A, İ B, Ş Ö (01 Haziran 2001) Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12 1 82–88.
IEEE A. Z, B. İ, ve Ö. Ş, “Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri”, YYU Vet Fak Derg, c. 12, sy. 1, ss. 82–88, 2001.
ISNAD Z, Akinci vd. “Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü Ve Üretim Faktörleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 12/1 (Haziran 2001), 82-88.
JAMA Z A, İ B, Ş Ö. Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri. YYU Vet Fak Derg. 2001;12:82–88.
MLA Z, Akinci vd. “Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü Ve Üretim Faktörleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 12, sy. 1, 2001, ss. 82-88.
Vancouver Z A, İ B, Ş Ö. Afyon İli Yumurta Tavukçuluğu II- İşletme Büyüklüğü ve Üretim Faktörleri. YYU Vet Fak Derg. 2001;12(1):82-8.