BibTex RIS Kaynak Göster

Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi

Yıl 2000, Cilt: 11 Sayı: 1, 40 - 43, 01.03.2000

Öz

Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi

Yıl 2000, Cilt: 11 Sayı: 1, 40 - 43, 01.03.2000

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

AĞAOĞLU S Bu kişi benim

ALİŞARLI M Bu kişi benim

ALEMDAR S Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 11 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA S, A., M, A., & S, A. (2000). Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 40-43.
AMA S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. Mart 2000;11(1):40-43.
Chicago S, AĞAOĞLU, ALİŞARLI M, ve ALEMDAR S. “Hamburger Ve Piliç Burgerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, sy. 1 (Mart 2000): 40-43.
EndNote S A, M A, S A (01 Mart 2000) Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 40–43.
IEEE A. S, A. M, ve A. S, “Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 11, sy. 1, ss. 40–43, 2000.
ISNAD S, AĞAOĞLU vd. “Hamburger Ve Piliç Burgerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (Mart 2000), 40-43.
JAMA S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:40–43.
MLA S, AĞAOĞLU vd. “Hamburger Ve Piliç Burgerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 1, 2000, ss. 40-43.
Vancouver S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):40-3.