| APA |
S, A., M, A., & S, A. (2000). Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 40-43.
|
|
| AMA |
S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. Mart 2000;11(1):40-43.
|
|
| Chicago |
S, AĞAOĞLU, ALİŞARLI M, ve ALEMDAR S. “Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, sy. 1 (Mart 2000): 40-43.
|
|
| EndNote |
S A, M A, S A (01 Mart 2000) Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 40–43.
|
|
| IEEE |
A. S, A. M, ve A. S, “Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi”, YYU Vet Fak Derg, c. 11, sy. 1, ss. 40–43, 2000.
|
|
| ISNAD |
S, AĞAOĞLU vd. “Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (Mart2000), 40-43.
|
|
| JAMA |
S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:40–43.
|
|
| MLA |
S, AĞAOĞLU vd. “Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 1, 2000, ss. 40-43.
|
|
| Vancouver |
S A, M A, S A. Hamburger ve piliç burgerlerin mikrobiyolojik kalitesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):40-3.
|
|