APA |
E, B., H, M., D, B., T, A. (2000). Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 117-120. |
|
AMA |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. Mart 2000;11(1):117-120. |
|
Chicago |
E, Baytok, Muruz H, Bolat D, ve Aksu T. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, sy. 1 (Mart 2000): 117-20. |
|
EndNote |
E B, H M, D B, T A (01 Mart 2000) Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 117–120. |
|
IEEE |
B. E, M. H, B. D, ve A. T, “Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi”, YYU Vet Fak Derg, c. 11, sy. 1, ss. 117–120, 2000. |
|
ISNAD |
E, Baytok vd. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (Mart 2000), 117-120. |
|
JAMA |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:117–120. |
|
MLA |
E, Baytok vd. “Mer’ada Otlayan süt Ineklerine Farklı düzeylerde Protein Ihtiva Eden Karma Yem Verilmesinin süt Verimi Ve Kompozisyonuna Etkisi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 11, sy. 1, 2000, ss. 117-20. |
|
Vancouver |
E B, H M, D B, T A. Mer’ada otlayan süt ineklerine farklı düzeylerde protein ihtiva eden karma yem verilmesinin süt verimi ve kompozisyonuna etkisi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):117-20. |
|