BibTex RIS Kaynak Göster

Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma

Yıl 1999, Cilt: 10 Sayı: 1, 8 - 11, 01.06.1999

Öz

Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma

Yıl 1999, Cilt: 10 Sayı: 1, 8 - 11, 01.06.1999

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Aksu H Bu kişi benim

Çolak H Bu kişi benim

Vural A Bu kişi benim

- Erkan Bu kişi benim

M. E. Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 10 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA H, A., H, Ç., A, V., Erkan, .-., vd. (1999). Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1), 8-11.
AMA H A, H Ç, A V, Erkan, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1999;10(1):8-11.
Chicago H, Aksu, Çolak H, Vural A, - Erkan, ve M. E. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, sy. 1 (Haziran 1999): 8-11.
EndNote H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M (01 Haziran 1999) Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1 8–11.
IEEE A. H, Ç. H, V. A, .-. Erkan, ve M. E., “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma”, YYU Vet Fak Derg, c. 10, sy. 1, ss. 8–11, 1999.
ISNAD H, Aksu vd. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (Haziran 1999), 8-11.
JAMA H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1999;10:8–11.
MLA H, Aksu vd. “Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü Peynirlerin Mikrobiyolojik Ve Kimyasal Kalitesi üzerine Bir araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 10, sy. 1, 1999, ss. 8-11.
Vancouver H A, H Ç, A V, Erkan -, E. M. Diyarbakır bölgesinde üretilen örgü peynirlerin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi üzerine bir araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1999;10(1):8-11.