BibTex RIS Kaynak Göster

Van'da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Yıl 1996, Cilt: 7 Sayı: 1, 62 - 66, 01.06.1996

Öz

Van'da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma

Yıl 1996, Cilt: 7 Sayı: 1, 62 - 66, 01.06.1996

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

E. Sağun Bu kişi benim

Y.C. Sancak Bu kişi benim

K. Ekıcı Bu kişi benim

H. Durmaz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 7 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Sağun, E., Sancak, Y., Ekıcı, K., Durmaz, H. (1996). Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1), 62-66.
AMA Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1996;7(1):62-66.
Chicago Sağun, E., Y.C. Sancak, K. Ekıcı, ve H. Durmaz. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7, sy. 1 (Haziran 1996): 62-66.
EndNote Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H (01 Haziran 1996) Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7 1 62–66.
IEEE E. Sağun, Y. Sancak, K. Ekıcı, ve H. Durmaz, “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”, YYU Vet Fak Derg, c. 7, sy. 1, ss. 62–66, 1996.
ISNAD Sağun, E. vd. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 7/1 (Haziran 1996), 62-66.
JAMA Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1996;7:62–66.
MLA Sağun, E. vd. “Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But Ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 7, sy. 1, 1996, ss. 62-66.
Vancouver Sağun E, Sancak Y, Ekıcı K, Durmaz H. Van’da Tüketime Sunulan Piliç,But ve Göğüs Etlerinin Hijyenik Kalitesi Üzerine Bir Araştırma. YYU Vet Fak Derg. 1996;7(1):62-6.