BibTex RIS Kaynak Göster

İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite

Yıl 1993, Cilt: 4 Sayı: 1, 213 - 221, 01.06.1993

Öz

İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite

Yıl 1993, Cilt: 4 Sayı: 1, 213 - 221, 01.06.1993

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

E. Civan Bu kişi benim

Ö.ERGÜN Yyu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Civan, E., & Yyu, Ö. (1993). İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 4(1), 213-221.
AMA Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. Haziran 1993;4(1):213-221.
Chicago Civan, E., ve Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4, sy. 1 (Haziran 1993): 213-21.
EndNote Civan E, Yyu Ö (01 Haziran 1993) İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4 1 213–221.
IEEE E. Civan ve Ö. Yyu, “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”, YYU Vet Fak Derg, c. 4, sy. 1, ss. 213–221, 1993.
ISNAD Civan, E. - Yyu, Ö.ERGÜN. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 4/1 (Haziran 1993), 213-221.
JAMA Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4:213–221.
MLA Civan, E. ve Ö.ERGÜN Yyu. “İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi Ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 4, sy. 1, 1993, ss. 213-21.
Vancouver Civan E, Yyu Ö. İstanbul Bölgesi Hayvansal Gıda İşletmelerinin Hammadde,Katkı Maddesi ve Son Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kalite. YYU Vet Fak Derg. 1993;4(1):213-21.