in this study, 8 ice-cream samples colected
from several shops in Van, in Augııst and September. in 1989, were examined for
the count of total bacteria microorganisma of coliform group, yeast, mould and
the number of Staphylococcus. All the results are given in table 2
Bu
çalışmadia Ağustos-Eylül 1989 tarihleri arasında Van ilinde muhtelif yerlerden
temin edilen 8 adet dondurma numunesi incelenmiştir. Dondurma numunelerinde
total bakteri, coliform grubu mikroorganizmalar, maya ve küf ile
StafilokokIarın sayımı yapılmıştır. Sonuçlar, sırası ile 1 gr. numunede
ortalama 164.877, 1721, 4694, 837.5 olarak bulunmuştur.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Haziran 1990 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1990 Cilt: 1 Sayı: 1 |