Ali Soyuçok profil resmi
Ali Soyuçok Dr. Öğr. Üyesi MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8
7 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 321

0

1

321

Yayınlar

Fermantasyon ve Kurutma Boyunca Tarhana Hamurunda Meydana Gelen Organik Asit Kinetiğinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1182691
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 321

1

321

0

591

0

1035

0

918

0

2452

0

2758

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8412

0

8412

Yayınlar

2

0

918

1

0

2452

2

0

2758

Ekzopolisakkaritlerin Özellikleri ve Gıda Sanayindeki Önemi
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211029
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8412

3

0

8412

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.