Ezgi Karpuz profil resmi
Ezgi Karpuz Yüksek Lisans TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Propolis Püskürtülmüş Ambalaj Filmlerin Antibakteriyel Aktiviteleri
Yazarlar: Gizem Bayatbalay, Ezgi Karpuz , İbrahim Palabıyık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.927633
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 886

0

886

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.