avatar
Hakan Erinç Doç. Dr. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 9
6 Yayın
3 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi

Biyografi

Yağ Bilimi ve Teknolojisi

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

522

0

1274

LİNOLEİK ASİDİN SAFLAŞTIRILMASINDA DÜŞÜK SICAKLIK KRİSTALİZASYON YÖNTEMİNİN ETKİNLİĞİ
Yazarlar: Hakan Erinç , İ. Hakkı İşler, Fatma Salur
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2200

0

2200

MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hakan Erinç , Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2181

0

2181

0

1281

AK DELİCE YABANİ ZEYTİNİ (OLEA EUROPAEA L. SUBSP. OLEASTER) VE ZEYTİNYAĞININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Mücahit Kıvrak, Aslı Yorulmaz, Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3445

0

3445

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği

Yayınlar

2

0

522

MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Hakan Erinç , Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2181

3

0

2181

2

0

1281

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.