Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Hakan Erinç
Hakan Erinç
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
9
6
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0001-8858-4570
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Biyografi
Yağ Bilimi ve Teknolojisi
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
LİTYUM KLORİT/DİMETİLASETAMİT ORTAMINDA NANOSELÜLOZUN ASETİK ANHİDRİT VE FARKLI YAĞ ASİTLERİ İLE ESTERİFİKASYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Özlem Erinç
,
Hakan Erinç
, Behiç Mert,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21118
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
0
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONJUGE LİNOLEİK ASİT İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ YAĞIN YAĞSIZ SÜT TOZU VE MALTODEKSTRİN KARIŞIMI İLE MİKROENKAPSÜLASYONU VE MİKROKAPSÜLLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Hakan Erinç
,
Hamza Alaşalvar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİNOLEİK ASİDİN SAFLAŞTIRILMASINDA DÜŞÜK SICAKLIK KRİSTALİZASYON YÖNTEMİNİN ETKİNLİĞİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, İ. Hakkı İşler, Fatma Salur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2200
0
FAVORİ
2200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2181
0
FAVORİ
2181
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AK DELİCE YABANİ ZEYTİNİ (OLEA EUROPAEA L. SUBSP. OLEASTER) VE ZEYTİNYAĞININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Mücahit Kıvrak, Aslı Yorulmaz,
Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3445
0
FAVORİ
3445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Editörlük
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda
Hakemlik
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
LİTYUM KLORİT/DİMETİLASETAMİT ORTAMINDA NANOSELÜLOZUN ASETİK ANHİDRİT VE FARKLI YAĞ ASİTLERİ İLE ESTERİFİKASYONUNUN OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Özlem Erinç
,
Hakan Erinç
, Behiç Mert,
Ayşe Özbey
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21118
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
2
ATIF
0
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARAŞ TARHANASI ÜRETİMİNDE KEFİR KULLANIMININ SON ÜRÜN ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Hakan Erinç
, Selma Çifçi
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17105
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2181
3
ATIF
0
FAVORİ
2181
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİNLERDE VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞUNUN ZEYTİNYAĞI KALİTE PARAMETRELERİ VE FENOLİK BİLEŞENLERE ETKİSİ
Yazarlar:
Aslı Yorulmaz
,
Hakan Erinç
, Abidin Tatlı,
Aziz Tekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD16084
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
2
ATIF
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat