avatar
A. Kadir Halkman Prof. Dr. Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 6 Hakemlik 114 CrossRef Atıf 2
6 Yayın
114 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Mikoloji Matematik

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

0

655

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1863

0

1863

0

1652

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2325

0

2325

SALMONELLA, YOĞURT BAKTERİLERİNİN GELİŞİMİNİ ETKİLEYEBİLİR Mİ?
Yazarlar: A. Kadir Halkman , Derya Savran
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1724

0

1724

0

3363

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük
Gıda
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği

Hakemlik

Yayınlar

GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1863

1

0

1863

ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2325

1

0

2325

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.